Konference: Rekruttering med glæde

Konference: Rekruttering med glæde 2019

Tak til alle deltagere på konferencen 13. marts – materialer fra dagen finder du her

“Hiring well is the most important thing in the universe.”
– Softwarefirmaet Valve

Oplever I også at:

  • Det er blevet sværere at finde de rette medarbejdere
  • Rekruttering er en pligtøvelse, som få har lyst til
  • Gode kandidater som ellers har sagt ja, falder fra før de starter
  • Rekruttering bliver et hasteprojekt, og ses som en tidsrøver

Rekruttering har altid været en svær, men altafgørende kunst, og det er kun blevet sværere nu hvor konjunkturerne stiger, arbejdsløsheden falder og der bliver større og større konkurrence om de dygtige medarbejdere.

Heldigvis findes der meget bedre måder, at rekruttere på. På denne konference kan du høre inspirerende indlæg fra nogle af de bedste og mest nytænkende virksomheder og eksperter på området.

På den måde bliver rekruttering ikke bare billigere og bedre, det bliver en proces, som skaber værdi og engagement for både ledere, medarbejdere, HR og kandidater.

Praktisk info

Tid: Onsdag den 13. marts 2019 kl. 13:00 – 16:00

Check-ind: Vi åbner check-ind kl. 12:30

Sted: Mogens Dahls Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S
Pris: Kr. 850 inkl. moms per person / kr. 700 inkl. moms ved minimum 3 billetter.
Køb billetter

Program

13:00 Velkomst

Arrangørerne byder velkommen og gennemgår de største problemer og udfordringer ved rekruttering.

Konferencier

Jo Gudman Rasmussen, Partner & Senior Consultant i The People and Capacity Group
Jo Gudman er international HR- og rekrutteringsekspert og hun er dagens konferencier og vil guide os igennem eftermiddagen.Kaare Danielsen

Succesfuld rekruttering – hvad siger data?

Thomas Dahlgaard, Rekrutteringsdirektør hos Jobindex

Jobindex har fingeren på pulsen og vil give os den seneste status på det danske jobmarked. Kandidater kan tillade sig at være mere kræsne end tidligere, og du skal som virksomhed gøre mere for at rekruttere de medarbejdere, du har brug for. Der er er mange jobtilbud i et aktivt jobmarked, og kandidaternes forventninger til en arbejdsplads ændrer sig i takt med udviklingen i samfundet. Deres tal viser også, at høj Jobglæde skiller din virksomhed ud fra mængden, og viser at du er en attraktiv arbejdsplads.
Alexander Kjerulf

Stjæl de bedste rekrutteringsideer fra verdens gladeste arbejdspladser

Alexander Kjerulf, Chief Happiness Officer i Arbejdsglæde nu

Alexander har besøgt nogle af verdens gladeste og mest succesrige arbejdspladser og vil fortælle om nogle af deres mest spændende og innovative ideer indenfor rekruttering. Hør for eksempel hvordan:

  • En australsk virksomhed bruger eftermiddagssnacks i deres onboarding
  • Virtual reality kan bruges med nye medarbejdere
  • Menlo Innovations interviewer 50 kandidater på en gang

14:15 – 14:45 Kaffepause

Morten Theil

Vi rekrutterer mennesker

Morten Theil, Administrerende direktør i Bocca

Morten vil fortælle om deres succesfulde kampagne ’Engineer the future’, som gennem de seneste 4 år har lykkedes med at booste ingeniøroptaget på landets uddannelsessteder med over 20%. Kampagnen har siden lanceringen haft et dedikeret fokus på det enkelte menneske og beskriver i højere grad HVEM end HVAD man kan blive som ingeniør.

Det handler om at have et meningsfyldt arbejde for at kunne skabe arbejdsglæde. Et mantra der både beskriver BOCCAs rekrutteringskampagner – og for den sags skyld BOCCAs interne arbejdsfilosofi. Glæd dig til et inspirerende indlæg om fag, mennesker, meninger og arbejdsglæde.Søren Steffensen

I Irma er talent noget vi skaber grobund for

Søren Steffensen, kædedirektør i IRMA

Irma har været igennem en lang rejse med at sikre, at fastholde alle de dygtige ældre medarbejdere, men også holde fast i at ville fornyelse. Derfor har de arbejdet struktureret og fokuseret med talentudvikling og onboarding. Hos Irma er alle ledere aspiranter, og i mesterlære som ledere hos deres bedste butikschefer i 3-6 måneder, når de starter. Det betyder, at alle nye ledere har fået Irma kulturen og ledelsesholdninger ind under huden; samtidig med at de har fået helt styr på butiksdriften. På den måde kan Irma sikre, at deres nye ledere passer til den butik de får; men også at de er helt klar til opgaven inden de får deres egen butik.

I Irma tror de på at talent først og fremmest er et spørgsmål om den jord de planter i og den gødning de giver. Så længe motivationen, nysgerrigheden og modet er på plads, så er talent noget de kan skabe grobund for.

16:00 Slut

Bliv hængende og netværk med talerne og de andre deltagere.

Til konferencen vil du også kunne møde:

DISCnordic

Vores gode samarbejdspartner DISCnordic, som af Supana blev kåret årets testudbyder 2018, vil hele dagen være til rådighed for, at fortælle mere om hvad de har af værktøjer til succesfuld udvikling af jeres organisationer, og kan guide jer til at opnå både vækst og trivsel. Yderligere har de rigtig gode inputs til, hvordan I kan undgå de gængse fejl når I bruger tests til rekruttering. I paletten af værktøjer DISCnordic byder på finder I: Everything DiSC, The Five Behaviors of a Cohesive team, AdaptGRT samt sidste nye skud på stammen 15FQ+

Jobindex

Jobindex er din leverandør inden for rekruttering, branding og jobannoncering. Med landets største og mest opdaterede CV-database og 800.000 månedlige brugere på jobindex.dk har vi kandidater til alle brancher og stillinger. Når du vælger Jobindex som din rekrutteringspartner, får du en specialist som samarbejdspartner til hvert skridt af din rejse mod din nye medarbejder. Vores rekrutteringskonsulenter er inddelt efter branche og fagkompetencer for at kunne rådgive dig med den nyeste viden og bredeste erfaring, så du får ansat den helt rigtige kandidat.Køb billetter