Talere på Arbejdsglæde Live! 2012

Talere på Arbejdsglæde Live! 2012

Vi er stolte af, at kunne præsentere ikke mindre end 10 fantastiske talere på konferencen, der alle brænder for arbejdsglæde og glæder sig til at dele ud af deres erfaringer.

Will McInnes (UK)

Will McInnes er stifter og administrerende direktør i NixonMcInnes, et konsulentfirma med hovedkvarter i Brighton, England. NixonMcInnes hjælper store virksomheder med at bruge det sociale internet på nye, opfindsomme måder. Will er også forfatter til bogen Culture Shock (udkommer i august 2012), som er en inspirerende vejledning til hvordan virksomheder kan drive forretning på en bedre måde.

Som direktør har Will gået forrest i arbejdet med at gøre NixonMcInnes til en af Englands gladeste arbejdspladser. Han er en passioneret, inspirerende taler, der brænder for at fortælle hvorfor han har valgt at skabe en glad arbejdsplads, hvordan de har gjort og hvorfor mere arbejdsglæde har givet firmaet mere succes.

Rowan Manahan (Irland)

Rowan er administrerende direktør i Fortify Services, et karriere-rådgivnings firma med kunder over hele verden. Rowan har 15 års erfaring i karriereplanlægning og ledertræning på alle niveauer. Han er forfatter til bestselleren “Where’s My Oasis?” (The Essential Handbook for Everyone Wanting That Perfect Job) og til “Ultimate CV” (Trade Secrets from a Recruitment Insider).

Rowan er også ekstern lektor på Trinity College Dublin (MBA Programmet), på Bochum University (Post Docs), og på Froebel College of Education. Han er en rutineret taler med erfaring fra masser af konferencer og optræder ligeledes ofte i medierne.

Rowans motto er “Vi er alle sammen bare hulemænd i jakkesæt.”

Hans Erik Brønserud

Hans Erik Brønserud er lige gået på pension efter 48 år i Middelfart Sparekasse, heraf de seneste 33 år som direktør.

Hans Erik er derfor om nogen synonym med den Sparekasse vi i dag kender som en af Danmarks absolut gladeste arbejdspladser (er flere gange kåret til Danmarks bedste arbejdsplads) og ikke mindst de nye tanker omkring ledelse, der tog sin form i de tidlige 90′ere.

Det var Hans Erik Brønseruds vision at gøre Middelfart Sparekasse til Danmarks bedste pengeinstitut og han er en meget benyttet fordragsholder omkring emner som organisation, ledelse og medarbejderpleje.

Michael Wikke og Steen Rasmussen

Wikke & Rasmussen har skrevet, instrueret, produceret og spillet med i en lang række tv-serier, spillefilm og radiotegneserier. Gennem årerne er det blevet til rigtig mange sange og minderige figurer, som “Robin Hat”, “Brdr. Bisp i den Voldsomme Volvo”, “Klap-i-Olsen”, “Flyvende Farmor”, “Hannibal & Jerry” og mange flere.

Wikke og Rasmussen har haft eget filmselskab i 27 år og det er ikke kedeligt når de fortæller om hvordan man kan leve af det man brænder for. Få masser af filmklip og historier fra en verden hvor liv og forretning smelter sammen.

Niels Hartvig

Niels Hartvig er manden bag endnu en dansk IT-succes. Han er stifter af og Chief Chaos Officer i IT-firmaet Umbraco som står bag verdens førende Microsoft-baserede CMS platform. Hvis du ikke ved hvad det lige betyder, skal du ikke være bekymret :o)

Umbraco har haft kæmpe succes over hele verden (og bliver for eksempel brugt til at lave websites for Abba, Take That og Justin Bieber). Niels er overbevist om, at den succes især kommer af, at Umbraco har skabt et fantastisk fællesskab med masser af arbejdsglæde for de tusindvis af mennesker verden over, der bruger systemet.

Alexander Kjerulf (DK)

AlexanderAlexander stiftede konsulentvirksomheden Arbejdsglæde nu (tidl. Projekt Arbejdsglæde) i 2
003, er en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde og holder foredrag om emnet i virksomheder verden over.

Han er forfatter til 3 bøger, bl.a. bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 – styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinien, som nu er oversat til 9 sprog, blandt andet engelsk, spansk, hollandsk, portugisisk, vietnamesisk og kinesisk.

Han er en meget efterspurgt og altid oplagt og energisk foredragsholder.

Henrik Burkal

Henrik er administrerende direktør for REMA 1000 i Danmark. Hans fokus er på at skabe vækst og en god bundlinje og det har firmaet opnået med et fokus på CSR, økologi, lave priser, effektivitet og ikke mindst arbejdsglæde.

For REMA 1000 har forstået, at den eneste vej til overskud er glade kunder – og den eneste vej til glade kunder er glade medarbejdere.

Derfor står der også i deres værdigrundlag, at arbejdet skal være morsomt og lønsomt – og at faktorernes orden ikke er ligegyldig.

Jesper Jørgensen

Jesper H. L. Jørgensen - Arbejdsglæde Live! 2012Jesper er formand for Læger uden Grænser i Danmark. Han er uddannet oversergent i Forsvaret, senere sygeplejerske og endnu senere proceskonsulent – og arbejder i dag ud over formandsposten i en lederstilling i NNIT. Jesper har arbejdet for Læger uden Grænser i Afghanistan, Rusland, Somalia, Sydsudan og Albanien og har løst HR-opgaver for Læger uden Grænser i Malawi, Mozambique, Indien og Brasilien. Undervist i organisations- og personlig sikkerhed i felten og modtog i 2001 Florence Nightingale-medaljen.

Alfred Josefsen

Alfred var konsulent og managementrådgiver og direktør i bl.a. Dagrofa, Vingros konsulentfirmaet Sebecca. Siden 1999 har han været administrerende direktør i Irma, og har været med til at vende organisationen fra en truende fiasko til en af dagligvarebranchens største (og gladeste) succes-historier. Alfred forlod Irma 1/5 2012.

Alfred er også bestyrelsesformand for UNICEF Danmark og forfatter til bøgerne “Kære Irma – it’s all about people” og “Min passion for ledelse”.

Arlette Bentzen

Arlette BentzenArlette Bentzen skaber arbejdsglæde i danske virksomheder med foredrag og workshops. Hun er også vores event manager og arrangerer vores forskellige events, herunder vores årlige konference.

Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Siden 2004 har Arlette været selvstændig konsulent og i 2010 sluttede hun sig til Arbejdsglæde nu.

Paula Larrain

Paula er uddannet journalist og har blandt andet været udenrigsmedarbejder på Radioavisen i DR, udenrigsjournalist på Berlingske Tidende, vært på DR Morgen og studievært på TV Avisens aftenudsendelser.

Paulas drivkraft i arbejdet er begejstring. Er hun først glad ved noget, hun skal arbejde med, så er der ingen grænser for hendes kreativitet og energi. Derfor er arbejdsglæde en hel grundlæggende forudsætning for, at hun overhovedet kan drive forretning. Og derfor er hun også optaget af at udbrede arbejdsglæden. Så vi alle kan løfte mere i samlet flok og ikke mindst høste mere, så der er noget at dele ud til dem, der er knap så glade.

Og den filosofi gør Paula helt oplagt som dagens konferencier.

Se alle talerne her og se det samlede program her

Skriv en kommentar