Talere på Arbejdsglæde Live! 2011

Talere på Arbejdsglæde Live! 2011

Steve Shapiro (US)

Steve ShapiroSteve var hos Accenture i 15 år, hvor han bl.a. var ansvarlig for at træne 20.000 konsulenter i innovation. Siden har han hjulpet firmaer som GE, Intel og UPS med at blive mere innovative.

Steve er en meget populær og altid oplagt foredragsholder og har også skrevet en lang række bøger, bl.a. Personality Poker: The Playing Card Tool for Driving High-Performance Teamwork and Innovation (Penguin), 24/7 Innovation: A Blueprint for Surviving and Thriving in an Age of Change (McGraw-Hill) og Goal Free Living: How to Have the Life You Want NOW! (Wiley).

Thyra Frank (DK)

Thyra FrankThyra Frank er leder for plejehjemmet Lotte på Frederiksberg, hvor hun har skabt en unik arbejdsplads i en ellers presset branche. Lotte har rekordlavt sygefreavær, loyale medarbejdere og de gamle lever dobbelt så længe.

I 2008 var Thyra en af fem nominerede til prisen som årets leder og senest er hun blevet udnænvt som formand for ældrekommissionen – dog på den betingelse, at hun har nogen til at skrive, for det gider hun ikke selv :o)

Thyras tilgang til ledelse er effektiv, men ikke kompliceret og hun vil fortælle, hvordan du kan skabe en urimelig glad arbejdsplads, der hvor du er.

Mogens Nørgård (DK)

Mogens NørgårdMogens Nørgaard er direktør i IT-firmaet Miracle og her har vi en mand der ikke er bange for, at gå sine egne veje – og har succes med det.

Miracle blev stiftet i 2001 med en ambition om at tjene mange penge og have det rigtig sjovt og begge dele er gået fantastisk: De har 35% årlig vækst, er nu oppe på 135 glade medarbejdere og har overskud på bundlinien hvert år.

Mogens er muligvis den eneste direktør i Danmark der stolt viser en nøgenvideo af sig selv på firmaets hjemmeside og senest har han også tilbudt sig som diktator for hele Danmark.

Carsten Knudsen og Karsten Jørgensen (DK)

Carsten og Karsten er, for nu at sige det som det er, et par vaskeægte krudtugler.

De kom til som afdelingsledere i Solar Danmarks Københavnerafdeling for et års tid siden og var ikke helt tilfredse med den stemning der var. Solar er en meget succesrig virksomhed, der dominerer det danske marked, men tonen var blevet en kende tung.

Det har Carsten og Karsten nu fået lavet om på, og de vil fortælle os nøjagtig hvad de har gjort.

Cathy Busani (UK)

Cathy BusaniCathy er direktør for det engelske firma Happy (det hedder de simpelthen), som laver PC-kurser. Happy har base i London.

Happy er ikke bare en af Englands allergladeste arbejdspladser, de er også firmaet hvor medarbejderne selv vælger deres egne chefer og arbejdstider. De er nu blevet så glade, at de også er begyndt at holde kurser i arbejdsglæde.

Cathy er en fantastisk underviser og har vundet priser som årets HR-chef og for bedste innovative ledelse i England og hun vil give opskriften på at skabe en organisation og en ledelsesstil, der har arbejdsglæden som fundament.

Alexander Kjerulf (DK)

Alexander
Alexander stiftede konsulentvirksomheden Projekt Arbejdsglæde i 2003, er en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde og holder foredrag om emnet i virksomheder verden over.

Han er forfatter til 3 bøger, bl.a. bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 – styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinien, som også er oversat til engelsk, spansk, hollandsk, portugisisk, vietnamesisk og kinesisk.

Han er en meget efterspurgt og altid oplagt og energisk foredragsholder.

Lars AP

Lars AP har skrevet bogen og startet bevægelsen Fucking Flink. Hans mål er at hjælpe danskerne – verdens lykkeligste – til også at blive verdens flinkeste folk. Og han er godt i gang allerede.

Når Lars ikke agiterer for flinkhed, holder han gennem sin virksomhed Redhair seminarer, kurser og konsulentforløb, hvor han hjælper private og offentlige organisationer med at få bedre idéer og skærpe deres kommunikation.

Han sad i tidligere energi- og klimaminister Connie Hedegaards ildsjælepanel, var i sin tid forfatter bag Polle fra Snave-filmene og står bag innovationsbogen Geniale Ideer.

I sin fritid er Lars rødhåret.

Peter Mikkelsen (DK)

Peter var tidligere en af verdens bedste fodbolddommere og er i dag personalechef i F-Group (Fona). På grønsværen var han især kendt for sine psykologiske evner, hvor han var i stand til at bevare roen og overskudet kunne håndtere meget pressede situationer med et smil – hvad enten det handlede om at dømme straffe mod hjemmeholdet eller smide Beckham ud med et rødt kort.

Som personalechef i Fona er Peters rolle at skabe fremragende service og resultater gennem et vedvarende fokus på god ledelse og arbejdsglæde.

Ole Stephensen (DK)

Ole StephensenOle har lang erfaring som journalist, leder og TV-vært og har efter eget udsagn “eddermame haft det sjovt med det”.

Vi kender ham især fra utallige TV- og filmprojekter, som Walter og Carlo, Lørdagskanalen, Eleva2ren og meget, meget andet, men han har også været leder, bl.a. nyhedschef på Kanal 2 og har også været manuskriptforfatter og instruktør.

Og så er Ole også en meget, meget glad mand – og derfor en oplagt konferencier til Arbejdsglæde Live! 2011.

Skriv en kommentar