Program på Arbejdsglæde Live! 2011

[layerslider id=’1′]

Program på Arbejdsglæde Live! 2011

8:30 Registrering + morgenmad

Vi åbner dørene til Arbejdsglæde Live! 2011 konferencen og byder på en kop kaffe og en croissant.

9:15 Ole Stephensen byder velkommen

Ole StephensenOle er ikke bare en erfaren TV-vært, han er også en mand som selv brænder for arbejdsglæden og har brugt den som redskab i sin egen lederkarriere.

Ole vil åbne dagen med højt humør og sørge for, at sætte emnet arbejdsglæde på dagsordenen med maner.

Han vil styre os gennem dagen, samle trådene og ikke mindst sørge for at tidsplanen holder :o)

9:20 Første session

Steve Shapiro: Få det bedste ud af alle med arbejdsglædepoker

Steve ShapiroHvor god er din organisation til at få det bedste ud af alle? Kender I hinandens styrker og svagheder? Ved du hvad der giver dig selv, din kolleger og medarbejdere arbejdsglæde og hvad der frustrerer jer?

Steve Shapiro, forfatter til bl.a. 24/7 Innovation, fortæller hvordan du får det bedste ud af alle på arbejdspladsen, så alle er med til at skabe arbejdsglæde og resultater ved at lave det de er bedst til.

Og du får også chancen til at finde din egen arbejdsglædetype gennem et slag Personality Poker, et genialt kortspil som Steve har udviklet.

Steve holder sit indlæg på engelsk.

Cathy Busani: Arbejdsglæde i Happy

Cathy BusaniHappy er et firma, som har arbejdsglæde som en del af DNAet – ikke overraskende med det navn. De laver PC-undervisning med base i London og er en af Englands allergladeste arbejdspladser. De har tårnhøj kundetilfredshed og arbejdsglæde og ikke mindst fantastiske resultater på bundlinien.

Deres administrerende direktør Cathy vil fortælle hvordan Happy har gjort det, og give dig tips til hvordan din arbejdsplads selv kan gøre det!

Cathy taler engelsk i sit indlæg.

10:45 Pause

11:10 Dagens anden session

Carsten Knudsen og Karsten Jørgensen : Arbejdsglæde i praksis

Hvordan vender man en arbejdsplads fra tung, trist og støvet til glad, energisk og sprudlende? Hvad gør man, når nogle medarbejdere er helt med på mere arbejdsglæde og andre hellere vil fortsætte som de altid har gjort?

Solar er Danmarks største el- og VVSgrossist, men som nye afdelingsledere for 80 mennesker på Københavnerafdelingen oplevede Karsten og Carsten at der var en tung stemning hvor begejstring, energi og arbejdsglæde ikke var at finde.

Det har de nu fået vendt 180 grader og de vil fortælle nøjagtig hvordan de har gjort det med enkle, simple midler. Hør om morgen-surprises, sumodragter, kæmpefødselsdagsflag – og om hvordan arbejdsglæden også er blevet integreret i Solars Lean-arbejde. Resultaterne har været klare: Lavere sygefravær, bedre resultater og gladere kunder. Hør nøjagtig hvad de har gjort og få nogle gode tips til din egen arbejdsplads.

Mogens Nørgård: Tag ikke arbejdet så fandens alvorligt

Mogens NørgårdFor mange mennesker er arbejde og ledelse discipliner som skal tages meget alvorligt. Det kan nærmest føles som liv eller død. Mogens Nørgård mener det modsatte og han vil fortælle, hvordan IT-firmaet Miracle er blevet en glad og succesrig arbejdsplads med 135 medarbejdere, men uden strategier, forretningsplaner, regler og bureaukrati.

Hør f.eks. om dengang Miracle lavede en støttekoncert for IBM, om dengang en af deres udviklere installerede en database iført spændetrøje, om Miracles eget mikrobryggeri eller om dengang Mogens var nøgen på kontoret.

12:15 Frokost

13:00 Dagens tredje session

Peter Mikkelsen: Med arbejdsglæde til top-præstationer

Det hjælper at huske, at voksne kun er store børn – børn i en voksenkrop. Vi vokser ikke fra vores grundlæggende behov for anerkendesle, accept, sjov og leg. Men vi narrer os selv til at tro, at det at være voksen betyder, at være seriøs, når det i virkeligheden blot betyder at vi bliver ældre og får mere erfaring!

Når vi slipper det store barn i os løs, slipper vi en kilde til magt, energi og entusiasme fri, som vende udfordringerne til præstationer.

Giv disse præstationer energi med skøre, usædvanlige, anerkendende handlinger, og vi får en vinderkultur – en arbejdsplads som motiverer og som er sjov!

Lars AP: Fucking Flink – også på jobbet

År efter år er danskerne blevet kåret som verdensmestre i lykke. Men prøv at stå i kø en mandag eftermiddag i Netto eller kør en tur i myldretiden på en trafikeret vej i Danmark – danskere kan være nogle af de mest underskudsagtige mennesker overfor hinanden.

Hør Lars APs sprudlende peptalk, hvor han giver overraskende tips til, hvordan vi kan vende bøtten og blive flinkere derhjemme, ved busstoppestedet, og på arbejdet.

For Lars har et blåøjet mål: At vi danskerne skal blive verdens flinkeste folk.

Alexander Kjerulf: Ud med tilfredsheden – ind med glæden

Alexander
Har du hørt om de undersøgelser der viser, at Danmark er verdens gladeste land – og har du undret dig over, hvordan det lige hænger sammen med at vi danskere dyrker brok som en nationalsport og sjældent går rundt og ser overdreveet glade ud?

Forklaringen er enkel: Vi danskere er ikke verdens gladeste, men verdens mest tilfredse folk både i livet og på jobbet. Og den jagt på tilfredsheden, er ikke bare spildt, den kan være direkte skadelig for vores arbejdsglæde og livsglæde.

Hør om forskellen på tilfredshed og glæde, og hør hvorfor du og din arbejdsplads skal holde op med at måle, promovere og fokusere på medarbejdertilfredshed og i stedet satse benhårdt på arbejdsglæden.

14:20 Kaffepause

14:50 Dagens fjerde session

Thyra Frank: Ledelse med hjertet

Thyra FrankVi indrømmer det blankt: Vi er Thyra-fans! Den arbejdsglæde hun har skabt på plejehjemmet Lotte er fænomenal, men endnu mere fantastisk er den måde hun har gjort det på.

Uden det store budget (det har man ikke på danske plejehjem) men med snusfornuft, hjerte og en klippefast tro på menneskers ret til “et liv før døden” har hun fået skabt glæde for sig selv, sine medarbejdere og for de gamle der bor der. Hun var sågar nomineret til prisen som årets leder i 2008!

Hør hvordan hun har gjort, og se om ikke der også er noget af det, der kan bruges der hvor du er.

16:00 Tak for i dag

Konferencen er slut.

Skriv en kommentar