3 nye fantastiske talere til vores arbejdsglædekonference den 26. maj

AGLivelogo2016

Vi havde allerede et fantastisk program til vores Arbejdsglæde Live! Konference den 26. maj, med bl.a. Mikael Kamber, Lars Kolind og Henry Stewart, men det er lige blevet endnu mere fantastisk, fordi vi har tilføjet de her 3 talere:

Simon Marshall kommer fra det engelske firma WhyNot som arbejder sammen med Simon Sinek (den helt store guru på området) om at hjælpe flere arbejdspladser til at finde deres formål.

Louise Høeg er chef for DSA (Sygeplejerskernes A-Kasse). Hun fortæller hvordan man skaber arbejdsglæde på en helt almindelig dansk arbejdsplads, når man også er ramt af forandringer, travlhed, besparelser og krav om øget effektivitet.

David Marquet er tilbage!!! Den amerikanske atomubådskaptajn som holdt op med at give ordrer talte på vores konference i 2013. Denne gang vil han tale om, hvordan ledere kan skabe bedre resultater ved at udøve mindre kontrol.

Se hele programmet for dagen her.

Vi har plads til 350 deltagere, men der er nu under 70 billetter tilbage, så hvis du skal med, skal du nok til at rykke :) Mange arbejdspladser har købt 5, 10 eller 20 billetter. Jo flere deltagere, jo flere er I til at implementere alle de gode ideer bagefter.

Og ligesom de to sidste konferencer, kan I selv sætte billetprisen ud fra princippet “Betal hvad I kan”.

Læs mere om vores Konference om Arbejdsglæde den 26. maj og køb jeres billetter her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar