Slide background

"Det var meget effektivt at spille Arbejdsglædepoker."
- DR

ArbejdsglædepokerArbejdsglædepoker (eller Personality Poker på originalsproget) er et kortspil, der på en nem, sjov og dynamisk måde afdækker deltagernes personlighedstyper. Spillet findes på dansk og engelsk. Det kan spilles af grupper på mindst 10 personer og opefter – der er ingen øvre grænse for antal deltagere.

Typerne fortæller, hvad der giver den enkelte deltager arbejdsglæde og giver dermed bedre kendskab til ens egen type, til kollegernes type og giver mere gensidig forståelse og accept af forskelligheder.

Spillet kan både spilles i grupper som kender hinanden godt, men er også fantastisk til nye teams, der skal lære hinanden at kende.

Du kan se hvordan selve spillet foregår i denne video fra vores konference i 2010, hvor Stephen Shapiro som har skabt det, talte.

Deltagernes udbytte

Deltagerne får alt hvad de skal bruge, for at kunne skabe mere arbejdsglæde og bedre resultater efterfølgende:

 • De lærer sig selv og kollegerne bedre at kende.
 • Bedre forståelse for at vi alle sammen er forskellige og hvordan vi arbejder bedst sammen.
 • En fantastisk positiv fælles oplevelse.

Indhold

Her er hvordan det foregår:

 • Kort introduktion til arbejdsglæde – et oplæg, der sætter de mest grundlæggende begreber på plads.
 • Arbejdsglædepoker – Selve spillet, hvor deltagerne bytter sig til bedre kort.
 • Gennemgang af typerne –  Vi præsenterer typerne og forklarer hvordan de påvirker arbejdsglæden.
 • Opsummering – Hvordan man gør forskellighed til en styrke og ikke et problem.

Spil-selv eller foredrag

I kan booke os til at komme ud og gennemføre spille med jer eller I kan købe kortene i Arbejdsglædeshoppen og spille selv.

 • Book os til at spille

  Vi kommer ud og gennemfører spillet for jer. Det kan vi gøre på minimum 3 timer, det vil sige svarende til en halvdags-workshop. Inkluderet i prisen er arbejdsglædepokerkort op til 100 deltagere.

  Klik her for at se vores priser.

 • Spil selv

  Processen både er nem og sjov, og kan uden den store instruktion spilles af alle. Når du bestiller arbejdsglædekort af os, medfølger der en grundig vejledning. Heri er processen beskrevet trin for trin, og de forskellige personlighedstyper er beskrevet på enkel vis. Til sidst følger en række dialogprægede øvelser du kan bruge både til kursussituationen og til dagligdagen efterfølgende.

  Et kortspil (52 kort) rækker til 6-7 personer.

  En startpakke indeholder en udførlig brugsanvisning og 5 spil kort – nok til at 30-35 personer kan spille. Både kortene og brugsanvisning er på dansk.

  Køb kortene på arbejdsglædeshoppen og spil selv.

Så fik vi langt om længe spillet arbejdsglædepoker i Middelfart afdeling og det var en super god oplevelse. Så god, at vi også skal  lave noget i mindre grupper, med de kort de hver især nåede frem til i dag.

Sagt om Arbejdsglædepoker

“Effekten er ganske imponerende. Det ligner en personlighedstest, men det er mere sjovt og spændende. I praksis virker det meget effektivt, og det giver et grundlag for en dybere indsigt og forståelse, end den typiske personlighedstest.”
– Nicolaj Nørgaard Petersen, Markedschef i Energinet

“Så fik vi spillet arbejdsglædepoker i Middelfart afdeling og det var en super god oplevelse. Så god, at vi også skal lave noget i mindre grupper, med de kort de hver især nåede frem til i dag.”
– Rikke Jacobsen, Erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse

Priser

I modsætning til alle andre i foredragsbranchen (næsten), skilter vi åbent med vores priser. Det synes vi er mest fair :)

Referencer

Vi har spillet arbejdsglædepoker med DSB IT, HK/Kommunal, Novozymes, Accenture, Nordea Finans, Vejle Kommune, Silkeborg Kommune, Middelfart Sparekasse og mange andre.

Book os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi har en ledig foredragsholder på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.