Praktisk information

[layerslider id=’1′]

Her har du al den praktiske information om Arbejdsglæde Live! 2015 konferencen. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål!

Tid og check-ind

Konferencen foregår torsdag den 4. juni 2015 kl. 9-16. Dørene åbner kl. 8:30.

Vi har et stramt program og meget vi skal nå på dagen, så vær der gerne i god tid. Check-ind kan godt blive lidt hektisk, hvis 350 deltagere alle sammen ankommer kl. 8:57 :o)

Vi kører en billet-løs konference, så bare sig hvad du hedder når du ankommer, så har vi dig på deltagerlisten.

Sted og transport

Det hele foregår på Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5 i Valby. Klik her for at se stedet på et kort.

For jer der kommer i bil, er der betalings P-pladser ved Marketenderiet som koster 70 kr for hele dagen (se detaljerne her).

Hvis du kommer med tog eller S-tog ligger konferencestedet 800 meter fra Valby Station (den strækning kan man gå på 10-15 minutter). Alternativt er der busruter der kører lige til døren eller til Toftegårds Plads (6-8 minutters gang fra Marketenderiet).

Forplejning

Der er kaffe/te og croissanter fra kl. 8:30 til at stille den værste morgensult. Der er frokost kl. 12 (med en vegetarisk valgmulighed, hvis du er til den slags) og i eftermiddagspausen er der kaffe+kage, og der er frugt hele dagen, så vi ikke går sukkerkolde.

Hvis du har nogle mad-allergier, vil vi meget gerne forsøge at tage hensyn til det. Kontakt os senest mandag den 1. juni.

Video og materialer

Alle indlæggene bliver filmet og du får adgang til alle videoerne efter konferencen. Desuden emailer vi materialerne (slides, billeder osv.) til dig allerede dagen efter.

Spørgsmål

Har vi glemt noget? Kontakt os endelig med alt hvad du måtte have af spørgsmål. Vi glæder os til at se dig!

Skriv en kommentar