Arbejdsglæde forløb

[layerslider id=’18’]

Kan man skabe en mærkbar, positiv og varig påvirkning af arbejdsglæden? Svaret er ja! Med en fokuseret indsats hvor både ansatte og ledere får input, kan man skabe et løft i arbejdsglæden som forankres i organisationen og bliver selvforstærkende.

Dette forløb er vores flagskib og det produkt vi er mest stolte af – simpelthen fordi vi kan se, at det skaber en arbejdsglæde som holder over tid.

Nedenstående graf viser udviklingen hos en tidligere kunde. Før forløbet var der flest ansatte der havde “mellem” arbejdsglæde – ikke specielt høj, ikke specielt lav (det er dem i den gule søjle) og en del i det røde felt. Efter forløbet var billedet vendt radikalt, og der er nu flest ansatte i det grønne felt – det hvor arbejdsglæden er meget høj.
Arbejdsglæde før og efter forløbet

Indhold

I dette forløb får I:

  • Et skræddersyet forløb, med indslag som adresserer jeres konkrete situation.
  • Indlæg til både ledere og medarbejdere.
  • Måling af jeres arbejdsglæde før forløbet, lige efter og efter 3 måneder, så vi kan dokumentere effekten.
  • En hel værktøjskasse af redskaber til både ledere og ansatte.
  • Sparring og rådgivning undervejs.

Case: Alm. Brand

almbrandAlm. Brands interne avis bragte i februar 2008 en artikel om forløbet. Citat fra artiklen:

Det er ingen hemmelighed, at samlingen af Police- og Skadebehandling i Skadecenter Roskilde medførte en række udfordringer for medarbejderne. Gamle medarbejdere skulle flytte sammen, og nye medarbejdere kom til.

For at få glæden tilbage på arbejde blev ’Projekt arbejdsglæde’ iværksat. Det har efterfølgende vist sig at være en stor succes.

I den seneste medarbejdertilfredshedsmåling lå tilfredsheden for skadeafdelingen på 93 %. Samtidig er der kun få medarbejdere, der har søgt væk; ingen er sygemeldt pga. stress og sygefraværet generelt er minimalt efter omstændighederne.

Pris

Vi har ikke nogen fast pris for forløbene – det afhænger af omfang og varighed.

Sagt om forløbet

“Før dette forløb havde vi været igennem en centralisering som havde medført stor travlhed, stress, sygefravær og personaleomsætning. Allerede under forløbet blev stemningen meget bedre, og lige siden har vi arbejdet videre med de redskaber vi fik. Vores arbejdsglæde har aldrig været højere og vi har aldrg være mere effektive. Samtidig er sygefravær og personaleomsætning faldet markant.”
– Morten Christiansen, Skadechef i Alm. Brand

“Det har givet os meget, og der er meget at bygge videre på. Jeg vil anbefale processen til virksomheder, der er indstillet på at tage processen seriøst.”
– Keld Holm, direktør i Tjenestemændenes Forsikring

Priser

I modsætning til alle andre i foredragsbranchen (næsten), skilter vi åbent med vores priser. Det synes vi er mest fair :)

Se vores priser

Vi har lavet forløb for bl.a. Alm. Brand, Kommuneforsikring/Fair, Tjenestemændendes Forsikring, TopDanmark, IKEA, Coloplast og mange andre.

Se vores referencer

Book os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi har en ledig foredragsholder på en given dato og fortælle mere om indholdet og alt det praktiske.

Book os