Cat HindbergCat Hindberg er tilknyttet Arbejdsglæde nu som freelancekonsulent.

Cat er oprindelig uddannet jurist, men har efterfølgende taget en uddannelse som certificeret coach og proceskonsulent. Til daglig har hun sin gang i sit firma Cat & co, hvor hun hjælper private så vel som offentlige kunder med at performe endnu bedre, hvad enten det handler om udvikling af egen organisation, ledersparring, talentudvikling eller performance management. Cat har tidligere været ansat i Finasministeriets departement, i Beskæftigelsesministeriet samt det private erhvervsliv.

Cat er især supergod til de her ting:

  • Holder foredrag og workshops.
  • Giver arbejdspladser redskaber og energi til at holde fokus på arbejdsglæden og derved opnå udvikling og vækst
  • Gennemfører udviklingsskabende samtaler om arbejdsglæde, på ledelses- og medarbejder niveau
  • Udvikler nye, spændende værktøjer til implementering af arbejdsglæde, med og uden vores hjælp

Udover at være optaget af af skabe arbejdsglæde, er Cat helårs-ildsjæl på Roskilde Festival, hvor hun har ansvaret for 55 frivillige. Derudover hygger hun sig med sin søn Emil på snart 18 år og kæresten Niels, vandrer i Danmark og udlandet og lytter til lydbøger. Endelig bruger Cat en del tid på at følge med i organisations- og ledelseslitteratur.

info@arbejdsglaedenu.dk

Sagt af vores kunder om Cat

Vi havde en rigtig god eftermiddag med Cat. Der var flere ændringer i det af programmet der lå udover det Cat havde med. Hun var rigtig god til at komme med bud på hvordan vi kunne løse de ændringer så dagen forløb uden problemer…
Alt i alt var det en super oplevelse. Tak for det!
– Filadelfia

Cat var tilstede, nærværende og en engageret oplægsholder med fokus på deltagernes udmeldinger. Hun var obs på at justere oplægget undervejs, hvilket var rigtig godt. Hun var meget behagelig at samarbejde med og det var super godt at Cat undervejs kommunikerede med os og aftalte videre justeringer. Som vi talte om var behovet ikke hyldemeter foredrag og det vidste begge parter godt i forvejen.
– Nordisk Ministerråd