Fra Arbejdsglæde Live! 2009: Arbejdsglæde i Middelfart Sparekasse

Knud Herbert SørensenMiddelfart Sparekasse har vanvittigt glade medarbejdere og vanvittigt tilfredse kunder. Det har Knud Herbert været med til at skabe, som HR direktør – eller som han hellere vil kaldes: Kulturdirektør.

Det handler om at sætte hver medarbejder fri og erstatte kontrol med tillid, så hver eneste medarbejder kan se meningen med sit arbejde, og ikke kun føler sig men rent faktisk er betydningsfuld. Det har Sparekassen gjort så effektivt, at de nu for anden gang er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Hør hvordan de gør i praksis.

Du kan se hele Knud Herberts oplæg her:

Vi i Projekt Arbejdsglæde har i øvrigt lige skiftet bank til Middelfart Sparekasse, og den er god nok: De er både glade og dygtige :o)

Klik her for at se flere videoer fra Arbejdsglæde Live! konferencen.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

2 kommentarer

  1. Spændende video og oplæg fra Knud. For at arbejdsglæden fremmes synes jeg bestemt det som nævnt er godt at der lægges fokus på tillid fremfor kontrol. Virkeligt godt.

Skriv en kommentar